Ludbehandling af gulv – få et smukt lyst gulv med ludbehandling

LAD STIKAS GULSERVICE STÅ FOR DIN LUDBEHANDLING AF GULV

Drømmer du om at få et smukt lyst trægulv i stuen eller sommerhuset? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Stikas Gulvservice er et professionelt gulvfirma, som varetager stort set alle opgaver inden for gulvbehandling blandt andet ludbehandling af gulv.

Vores mangeårige erfaring i branchen gør at vi med vores store ekspertise, kan varetage simple såvel som komplicerede opgaver. Så hvis dine gulve trænger til nyt liv, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Stikas Gulvservice er beliggende i Søborg, men vi hjælper også gerne kunder fra Bagsværd, Gentofte eller omegn.

HVORFOR VÆLGE LUDBEHANDLING AF GULV?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at få foretaget en ludbehandling af gulv. Først og fremmest er en ludbehandling uden tvivl god pleje for de fleste træsorter. Ved træsorter som fyrretræ hjælper denne behandling med at bremse træets naturlige gulningsprocess, så gulvet forbliver flot lyst med en hvidskuret overflade i længst mulig tid.

Derudover vil en ludbehandling af gulv gøre at rummet hvori gulvet er, vil virke større og lysere – og hvem kan ikke lide det. Efter denne behandling anbefaler vi, at gulvet vaskes med en gulvsæbe som indeholder hvid lud, og som er beregnet til denne type efterbehandling.

Når gulvet er blevet vasket et par gange, vil det blive mættet, og hvis skulle der være kommet eventuelle ridser, vil de langsomt forsvinde igen. Sæben giver gulvet en helt lys hvidskuret overflade, som er silkemat, vedligeholdelsesvenlig og helt naturlig. Hvis du lader os stå for din ludbehandling af gulv, rådgiver og vejleder vi dig naturligvis i, hvordan du efterfølgende skal pleje dit nye gulv.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Har du nogle spørgsmål til ludbehandling af dine gulve, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med konkurrencedygtige pris, så kommer vi meget gerne ud og besigtiger din opgave.

Du kan kontakte os på telefon: 91 11 20 00 eller skriv en e-mail til os på: info@stikas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 91 11 20 00 eller sende en e-mail til info@stikas.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.