Gulvafslibning som passer dig

Er dine gulve blevet lidt slidte at se på? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Stikas Gulvservice står vi klar til at hjælpe dig med både gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling. Vores store ekspertise gør os i stand til at udføre de fleste opgaver og du kan trygt læne dig tilbage, mens vi giver dine gulve et nyt liv.

Vi er beliggende i Søborg hvorfra vi kører ud til kunder i blandt andet Bagsværd, Ballerup, Herlev, Gentofte og omegn.

Gulvafslibning – hvorfor?

Der kan være mange grunde til at man ønsker en gulvafslibning. Gulve bliver slidt med tiden, hvor hakker og misfarvninger opstår. Når vi foretager en klassisk gulvafslibning, sliber vi et sted mellem 0,2 og 1 millimeter af dine gulve. Der findes dog flere forskellige former for afslibning og vi står klar til at rådgive om, hvad der ville være bedst til den pågældende opgave og hvad vi efterfølgende kan tilbyde af behandling for at sikre et smukt og holdbart resultat.

Stikas – et firma med værdierne i orden

Som firma vægter vi vores kunder højt. Vi sætter en ære i, at levere et tilfredsstillende resultat, som også er holdbart. Samtidig ønsker vi også at du, som kunde, føler dig godt tilpas i hele processen. Du skal ikke på nogle måder være utryg ved dit valg af hverken slibning og efterbehandling – vi har nemlig den fornødne faglighed og erfaring, der skal til for at sikre et godt resultat. 

Vi sikrer den gode dialog mellem dig og os, og du er altid velkommen til at spørge om stort eller småt. 

​Kontakt os nu og hør mere

Hvis du er klar til at give dine gulve nyt liv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver dig altid et komplet uforpligtende tilbud på en gulvafslibning og evt. efterbehandling, som er konkurrencedygtigt – for vi vil være dit næste valg af gulvfirma. 

Ring til os på 91 11 20 00 eller skriv til os på info@stikas.dk. Vi glæder os til at slibe dine gulve!

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 91 11 20 00 eller sende en e-mail til info@stikas.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.