PROFESSIONEL LAKERING AF GULVE TILBYDES

LAD STIKAS GULVSERVICE STÅ FOR DIN GULVBEHANDLING

Ser dit trægulv trist og slidt ud, og trænger det til nyt liv? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Stikas Gulvservice er et professionelt gulvfirma, som foretager forskellige typer af gulvbehandlinger herunder lakering af gulve.

Vores store erfaring inden for gulvbranchen gør, at vi kan varetage både simple, men også mere komplicerede gulvbehandlingsprojekter. Du kan derfor trygt læne dig tilbage, og lade os stå for din lakering af gulve. Vi tør godt love dig et resultat, som du bliver fuldt ud tilfreds med.

Vi er beliggende i Søborg, men vi hjælper også gerne kunder, som kommer fra Bagsværd, Gentofte eller omegn.

LAKERING AF GULVE HAR MANGE FORDELE

Langt de fleste af vores kunder vælger at få lavet en lakbehandling af deres gulve. Lak er en slidstærk behandlingstype, som er særdeles rengøringsvenligt. Så hvis du er en travl familiefar - eller mor, eller bare drømmer om et gulv, der kan tåle lidt af hvert, så er lakering af gulve det oplagte valg for dig.

Med denne gulvbehandling vil gulvet få en overflade, som vil gøre gulvet modstandsdygtigt, hvis der nu skulle blive spildt på det. Den beskyttende overflade gør ligeledes, at diverse væsker ikke vil kunne trænge direkte ned i gulvet.

Derudover har vi hos Stikas Gulvservice et bredt sortiment af forskellige typer gulvlak. Så hvis du har specielle ønsker til dit gulvs undseende, og for eksempel ønsker dig et gulv med en matteret overflade, så klarer vi naturligvis også det.

Vi tilbyder naturligvis også andre former form gulvbehandling herunder olie - og ludbehandling af gulv. Så hvis du mener du har en opgave til os, så kontakt os meget gerne. Så kan vi i fællesskab finde den gulvbehandling, som passer bedst til dine gulve samt dine ønsker og behov.

HØR MERE OM GULVBEHANDLING HER

Har du nogle spørgsmål til lakering af gulv, eller de øvrige gulvbehandlinger som ludbehandling af gulv, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ønsker du et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris, så kommer vi meget gerne ud og bestiger din opgave, så du kan få helt præcis at vide, hvad din gulvbehandling løber op i.

Kontakt os på telefon: 91 11 20 00 eller skriv en e-mail til os på: info@stikas.dk. Vi glæder os til at hjælpe med din kommende gulvbehandling!

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 91 11 20 00 eller sende en e-mail til info@stikas.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.