Gulvafhøvling som passer dig

Er dine gulve blevet lidt slidte og ødelagte at se på? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Stikas Gulvservice står vi klar til at hjælpe dig med både gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling. Vores store ekspertise gør os i stand til at udføre de fleste opgaver og du kan trygt læne dig tilbage, mens vi giver dine gulve et nyt liv.

Vi er beliggende i Søborg og kører derfor ud til kunder i blandt andet Bagsværd, Herlev, Ballerup, Gentofte og omegn.

Gulvafhøvling – hvorfor?

Der kan være mange grunde til at man ønsker en gulvafhøvling. Gulve bliver slidt med tiden, hvor dybere hakker og misfarvninger opstår. Ved en gulvafhøvling høvles der typisk sted mellem 1 og 3 millimeter af gulvet. Dette gør at denne metode er velegnet til gulve med meget slitage. 

Efter en afhøvling skal gulvet slibes og efterbehandles. Vi står klar til at rådgive om, hvad der ville være bedst til den pågældende opgave og hvad vi efterfølgende kan tilbyde af behandling for at sikre et holdbart og smukt resultat.

Stikas – et firma med værdierne i orden

Som firma vægter vi vores kunder højt. Vi sætter en ære i at levere et tilfredsstillende resultat, som også er holdbart. Samtidig ønsker vi også at du, som kunde, føler dig godt tilpas i hele processen. 

Du skal ikke på nogle måder være utryg ved dit valg af hverken gulvafhøvling og efterbehandling – vi har nemlig den fornødne faglighed og erfaring, der skal til for at sikre et godt resultat. Vi sikrer den gode dialog mellem dig og os, og du er altid velkommen til at spørge om stort eller småt.​

​Kontakt os nu og hør mere

Hvis du er klar til at give dine gulve nyt liv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver dig altid et komplet uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på en gulvafhøvling og efterbehandling – for vi vil være dit næste valg af gulvfirma. Ring til os på 91 11 20 00 eller skriv til os på info@stikas.dk. Vi glæder os til at afhøvle dine gulve!

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 91 11 20 00 eller sende en e-mail til info@stikas.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.